top of page

Wie zijn wij...

BestBuy BnB is een onderdeel van BestBuymakelaars.nl. Al 20 jaar zijn wij als recreatiemakelaar gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van recreatiewoningen op en om de Veluwe.

Onze verhuuractiviteiten beperkten zich veelal tot de middellange en de wat langere huurperiodes ter overbrugging. Denk hierbij aan huurders die even tussen 2 huizen zitten, net gescheiden zijn, of tijdens een grote verbouwing niet in de rommel willen wonen. 

Nu de vraag naar vakantieverhuur op de Veluwe toeneemt zijn wij BestBuyBnB gestart. Een full service verhuurservice als aanvulling op onze makelaardij waarmee wij onze klanten nog beter kunnen ontzorgen. 

Met onze BnB verhuurservice organiseren wij de verhuur van A tot Z.

Onze visie

Wij geloven wij dat ontspannen essentieel is om goed te functioneren. Wij denken dat verandering van omgeving helpt ontspannen. Wij geloven dat een andere omgeving eerder uitnodigt tot het doen van dingen die je normaal niet doet, dat het helpt om eens goede gesprekken met elkaar te hebben of die aandacht aan elkaar te geven die we wel eens vergeten.

 

Daarnaast ervaren wij en velen met ons ook dat de natuur goed is voor de geest.

Net als lopen, fietsen, het bezoeken van mooie plaatsen, het drinken van een goed glas wijn…

Kortom, wij zijn voorstanders van eropuit gaan en te genieten van alles wat de Veluwe te bieden heeft.

Ons doel: jou ontzorgen terwijl je inkomsten genereert en gasten laat genieten van een heerlijke vakantie in jouw fijne huis!

 

Recreatieve groet,

Esther & François

bottom of page